Skoletjeneste

Når I træder ind gennem den gule port til Nysø Gods, begynder fortællingerne om billedhuggeren Bertel Thorvaldsens liv og kunst, H.C. Andersens eventyr, romantikkens digtere og herregårdskultur fra 1660-1849.

I Thorvaldsen Samlingen på Nysø tilbyder vi både faste og skræddersyede undervisningsforløb samt temaomvisninger til grundskoler, ungdomsuddannelser og videregående uddannelser i fagene billedkunst, dansk, kristendom/religion og historie. Vores tilgang er dialogisk og støtter direkte op om jeres faglige mål og lærerplaner.

Undervejs i forløbene arbejder eleverne med forskellige væsentlige begreber, og ofte producerer de et produkt, som I får med hjem – det kan fx være en tegning, en tekst eller et billede.

Inden jeres besøg i museet har I mulighed for at få et gratis undervisningsmateriale, som I kan læse, før I kommer, og vi har også opgaver og forslag til miniprojekter, som I kan fordybe jer i efter besøget hos os.

Skoletjenesten.dk kan du se alle vores forløb, og her kan du også booke direkte. 

Du kan også kontakte museets formidler, Anne Mette Liedecke Dall, på tlf. 22 84 62 66 eller skrive en mail til thorvaldsensamlingen@gmail.com for at høre nærmere om, hvilket forløb der passer til netop din klasse.

Vi glæder os til at se jer!