Skoletjeneste

Når I træder ind gennem den gule port til Nysø Gods, begynder fortællingerne om billedhuggeren Bertel Thorvaldsens liv og kunst, H.C. Andersens eventyr, romantikkens digtere og herregårdskultur fra 1660-1849.

I Thorvaldsen Samlingen på Nysø tilbyder vi både faste og skræddersyede undervisningsforløb samt temaomvisninger til grundskoler og ungdomsuddannelser i fagene billedkunst, dansk, historie og kristendom/religion. Vores tilgang er dialogisk og støtter direkte op om jeres faglige mål og lærerplaner. 

Undervejs i forløbene arbejder eleverne med væsentlige begreber, og i nogle forløb producerer de selv et produkt (fx en tegning eller en tekst), som I får med hjem.

Inden jeres besøg i museet har I mulighed for at få et gratis undervisningsmateriale, som I kan læse, før I kommer, og vi har også opgaver og forslag til miniprojekter, som I kan fordybe jer i efter besøget hos os.

Skoletjenesten.dk kan du se alle vores forløb, og her kan du også booke direkte. 

Du kan også booke et forløb ved at kontakte museets formidler, Anne Mette Liedecke Dall, på tlf. 22 84 62 66 eller skrive en mail til thorvaldsensamlingen@gmail.com. Kontakt os også gerne for at høre nærmere om, hvilket forløb der passer til netop din klasse.

Vi glæder os til at se dig og din klasse!