Nyheder

APRIL

VI ER KLAR TIL SÆSONEN 2024
 
Hyacinter, forglemmigej og anemoner i haven er et vidunderligt budskab om, at foråret er her - og for museet betyder det også, at sæsonen nærmer sig med hastige skridt.
Vi glæder os til at byde indenfor til sæsonen 2024 - det gør vi søndag den 5. maj med Kunst og kaffe (gratis omvisning med kaffe/te/hjemmebag).
Vi har flere arrangementer på programmet til sæsonen ... tegneworkshops, musikalsk eftermiddag, omvisninger, vandringer, foredrag og sommerkunstskole ... Og du kan tilmelde dig allerede nu.
Se hele programmet under 'Det sker'.
Flere arrangementer kommer til i efteråret.
Tilmeld dig vores arrangementer på tlf. 22 84 62 66 eller thorvaldsensamlingen@gmail.com 
VORDINGBORG KOMMUNE STØTTER VORES ARRANGEMENTER.
Hyacinter i haven er en smukt vidnesbyrd om, at foråret er her, og for museet betyder det, at sæsonen nærmer sig, Vi glæder os til at slå dørene på søndag den 5. maj.

Hyacinter i haven er en smukt vidnesbyrd om, at foråret er her, og for museet betyder det, at sæsonen nærmer sig, Vi glæder os til at slå dørene på søndag den 5. maj.

SEPTEMBER

LYT TIL SMÅ HISTORIER I PRÆSTØ

Nu kan du snart lytte til flere små historier fra vores arkiv. 

For Præstø Handel & Erhverv har vi skabt tre små historier til Den Blå Rute i Præstø. Historierne handler om Bertel Thorvaldsens modtagelse og velkomst på Præstø Fjord i sommeren 1839, Thorvaldsen og H.C. Andersens venskab samt H.C. Andersens venskab med familien Stampe. 

Historierne kan du lytte til på tre forskellige bænke på Den Blå Rute. De to første steder bliver ved bænken ved lindeallén i begyndelsen af Nysøvej og den anden bliver på bænken ved Frederiksminde (med udsigt ud over Præstø Fjord). 

Vores historier er skrevet af formidler, cand.mag. Anne Mette Liedecke Dall og indlæst af kulturformidler Birgitte Langsted.  

AUGUST

FLOT SÆSON 

Åbningssæsonen 2023 er slut for i år. Det har været et fantastisk år med udsolgte arrangementer og en masse glade gæster. 

I løbet af året afholder vi enkelte arrangementer uden for vores åbningssæson - hold øje under "Det sker" og på vores Facebook-side (søg på Thorvaldsen Samlingen på Nysø).

Næste gang, vi har arrangement, er 9.-10. september, hvor vi bidrager under den historiske festival Gyldne Dage i Præstø. Se vores program til festivalen under "Det sker" her på siden.  

Vi glæder os til at åbne museet igen søndag den 5. maj 2024.

JUNI

VORES FONDSFINANSIEREDE PROJEKT OM SKOLE- OG FORMIDLINGSTJENESTE ER AFSLUTTET

Den 23. juni 2023 sluttede vores fondsfinansierede projekt Skole- og formidlingstjeneste i Thorvaldsen Samlingen på Nysø. Projektet har igennem tre år været støttet af A.P. Møller Fonden, Augustinus Fonden, Knud Højgaards Fond og Møns Banks Jubilæumsfond. 

Formålet med projektet var at undersøge grundlaget og potentialet for at etablere en skole- og formidlingstjeneste i Thorvaldsen Samlingen på Nysø, og vi er positivt overraskede over vores samlede projekt. 

Lige nu arbejder vi på vores samlede evaluering af projektet, men allerede nu kan vi fortælle, at projektet på flere parametre har været en succes.

Arbejdet med at udvikle, etablere og udbrede kendskabet til vores skoletjeneste bar frugt, og vi endte med at have et rigtig godt samarbejde med flere skoler - på halvanden måned i foråret 2023 havde vi ikke færre end 259 elever igennem til undervisningsforløb i Thorvaldsen Samlingen på Nysø/Præstø-Pakken. Det er vi stolte af!  

Det har været helt fantastisk at se museet myldre af glade elever, der både har studeret Thorvaldsens kunst, tegnet, arbejdet med H.C. Andersen på nye måder og er blevet klogere på hvad en herregård egentlig er for noget. Vi har nydt hvert et øjeblik med alle de skønne elever og deres lærere!

På grund af bl.a. begrænsede faciliteter og begrænset mulighed for udendørs udfoldelse omkring museet bliver det desværre ikke muligt at videreføre skoletjenesten med undervisningsforløb. 

I formidlingstjenesten er vi lykkedes med samlet set at øge museets besøgstal med hele 71 % i 2022 - det er helt vildt, men vi har også gjort rigtig meget for at reklamere for vores åbningstider, arrangementer, skoletjeneste og workshops. Størstedelen del af vores arrangementer har været fuldt bookede, og vi har generelt set en stor og stigende interesse for ikke bare Thorvaldsens kunst, men for hele fortællingen om guldalderens helte (især H.C. Andersen) og selve herregården Nysøs og Baroniet Stampenborgs historie.   

JUNI

DONATION FRA TOM-K

Den 9. juni havde vi besøg af medlemmerne af TOM-K, kunstforeningen i Teknik og Miljø, Langebæk, Vordingborg Kommune, og under armen havde de en donation på kr. 2.000 til museet.
Vi siger tusind tak for den flotte donation, som vil gå ubeskåret til vores formidlingsaktiviteter, så flest mulige får glæde og gavn af den fine gave.
I museet er vi afhængige af ekstra støtte for fx at kunne invitere til spændende aktiviteter og arrangementer, så en donation som den fra TOM-K gør en stor forskel for os.
Donationen blev overrakt til vores omviser Arne Christiansen, som repræsentant for museet, og han kvitterede selvfølgelig med en omvisning i museet og en havevandring i Nysø Have.
TOM-K, kunstforeningen i Teknik og Miljø, Langebæk, Vordingborg Kommune har doneret kr. 2.000 til Thorvaldsen Samlingen på Nysø. Beløbet går ubeskåret til vores formidlingsaktiviteter.

TOM-K, kunstforeningen i Teknik og Miljø, Langebæk, Vordingborg Kommune har doneret kr. 2.000 til Thorvaldsen Samlingen på Nysø. Beløbet går ubeskåret til vores formidlingsaktiviteter.

JUNI

SØNDAG DEN 4. JUNI GÅR LYDFORTÆLLINGEN OM THORVALDSEN OG NYSØ GÅR I LUFTEN 

Thorvaldsens ankomst til herregården Nysø ved Præstø blev indledningen til et nært venskab med familien Stampe og nogle af de lykkeligste år i den verdensberømte billedhuggers liv – og i lydfortællingen får du ikke alene dén historie på en helt ny, poetisk måde; du får også placeret Thorvaldsen og hans betydning i kunsthistorien 
I anledning af lanceringen inviterer vi til en gratis lydvandring. Vi mødes på plænen ved museets parkeringsplads, og efter en kort intro går vi aftenturen sammen – med fortællingen om Thorvaldsen og Nysø i ørerne.
Vi runder af med et glas bobler ude foran museet, som efterfølgende vil være åbent til kl. 21.
Det er gratis at deltage (inkl. bobler og adgangen til museet). Tilmelding på tlf. 22 84 62 66 eller på thorvaldsensamlingen@gmail.com. For at deltage skal du medbringe en telefon, der kan afspille en lydfil, samt høretelefoner/iPods
----
Lydfortællingen er smukt tilrettelagt og produceret af kulturformidler Birgitte Langsted, og medvirkende er også kunsthistoriker og overinspektør ved Thorvaldsens Museum, Margrethe Floryan, samt formidler ved Thorvaldsen Samlingen på Nysø, cand.mag. Anne Mette Liedecke Dall. Lydmand Mads Kaarde, Silverback Consult, har bidraget med udvalgte lydoptagelser.
Lydfortællingen er produceret for Thorvaldsen Samlingen på Nysø med støtte fra Augustinus Fonden og Knud Højgaards Fond.
Nu kan du lytte til historien om Bertel Thorvaldsens tid på Nysø i vores nye lydfortælling.

Nu kan du lytte til historien om Bertel Thorvaldsens tid på Nysø i vores nye lydfortælling.

MARTS

PRÆSTØ-PAKKEN - OPLEVELSER, AKTIVITETER OG LÆRING TIL SKOLEKLASSER

 

PRÆSTØ-PAKKEN er vores nye tilbud i skoletjenesten. Sammen med en lang række andre kultursteder i Præstø tilbyder vi nu PRÆSTØ-PAKKEN, hvor skoler efter frit valg nu kan opleve mere end ét sted, når de besøger Sydsjællands hyggeligste købstad. 

Booking af stederne skal ske via formidler i skoletjenesten i Thorvaldsen Samlingen på Nysø, Anne Mette Liedecke Dall, på tlf. 22 84 62 66. 

De forskellige kultursteder, der foreløbig er med, er: Præstø Brandmuseum, Bådehallen, Pottemageriet Rødeled, Præstø Kirke, Jungshoved Kirke, Byvandringer i Præstø og Thorvaldsen Samlingen på Nysø.

thorvaldsensamlingen.dk/skoletjeneste/

Bådehallen er et af de steder, skoleklasser kan besøge via PRÆSTØ-PAKKEN. Her prøver eleverne forskellige aktiviteter ifm. bådebygningen af den historiske Præstø-jolle. De hører også om havets og havnens betydning for byen gennem tiden.

Bådehallen er et af de steder, skoleklasser kan besøge via PRÆSTØ-PAKKEN. Her prøver eleverne forskellige aktiviteter ifm. bådebygningen af den historiske Præstø-jolle. De hører også om havets og havnens betydning for byen gennem tiden.

FEBRUAR

HERREGÅRDEN NYSØ FÅR NYT TAG

Frem til ultimo juli er herregården Nysø, som museet ligger ved siden af, dækket af et stort stillads pga. tagrestaurering. Det betyder, at I ifm. med jeres besøg ikke kan iagttage Nysøs smukke arkitektur på samme måde som vanligt fra gårdspladsen eller i forbindelse med en spadseretur i haven. Det er dog fortsat muligt at købe billet til haven (15 kr.).

JANUAR

71 % FLERE HAR BESØGT OS

Vi er rigtig glade for at kunne fortælle, at vi i 2022 har haft hele 71 % flere besøgende end året før! Det er en rigtig stor stigning, og vi kan derfor se, at gæsterne er meget glade for igen at komme ud til kulturen oven på nogle hårde corona-år. 

 

SKOLETJENESTEN SLÅR OGSÅ REKORD

Besøgene i vores skoletjeneste er steget med 45 % - det er vi også meget glade for. Et af vores mål er nemlig, at langt flere børn og unge - især også dem, der ellers ikke ville komme på museum - skal have mulighed for at opleve kunsten og historien via deres skole.
Se vores undervisningsforløb for foråret 2023 her.

Foto: Anders Clausen.

Foto: Anders Clausen.

DECEMBER

BESØGSREKORD IGEN

Vi er glade for at kunne fortælle, at vi igen i år har slået vores besøgsrekord. Vi er ved at lave den nærmere fintælling, og det ser godt ud. 

Tak til alle jer, der har været forbi os for at opleve Thorvaldsens unikke kunst fra Nysø-årene, og tak også til jer, der har deltaget i vores forskellige arrangementer i løbet af året.

Vi glæder os til at kunne byde på nye oplevelser i 2023. 

Glæd dig til nye musikalske oplevelser, foredrag og særomvisninger og arrangementer, der spiller sammen med andre events i Præstø. 

Skoletjenesten har fra marts 2023 nye og opdaterede undervisningsforløb.

Koncerten med Rie Koch og Jacob Christensen trak fulde huse.

Koncerten med Rie Koch og Jacob Christensen trak fulde huse.

NOVEMBER

TILBUD TIL DAGTILBUD

Man er aldrig for lille til at opleve kunsten!

Derfor er vi lige nu i gang med at udvikle tilbud til dagtilbud, så de små poder også får mulighed for at opleve kunsten via deres børnehave eller dagpleje. 

Vores tilbud vil være gratis for dagtilbud i Vordingborg Kommune. 

 

OKTOBER

ÆBLESORT FRA THORVALDSENS TID VENDER HJEM

Dengang Bertel Thorvaldsen og H.C. Andersen besøgte familien Stampe på Nysø, kunne de nyde æbler fra Nysøs egen have. Godsejer baron Hendrik Stampe var nemlig særdeles optaget af frugttræsdyrkning, særligt æbler og pærer, og i sine frugttræskoler fremavlede han æblesorterne
Baron Stampe og Nysø.

Og nu sker der en lille sensation! Her i oktober måned vender Nysø-æbletræet tilbage til Nysø, hvor det ikke har været siden slutningen af 1800-tallet. Sammen med dygtige æblefolk har vi (gen)fundet det historiske æbletræ, og nu er det blevet podet, så det kan vende hjem til herregården.

Fredag den 21. oktober er vi med til Æblernes Dag 2022 i Stege, hvor fortæller vi historien om Nysø-æbletræet, og du kan se æbletræet. Vi sælger også vores egen æblemarmelade. 

 

Bertel Thorvaldsen og H.C. Andersen kunne nyde godt af Hendrik Stampes æbler. Nu vender Nysø-æblet, som Hendrik Stampe fremavlede, tilbage til herregårdshaven.

Bertel Thorvaldsen og H.C. Andersen kunne nyde godt af Hendrik Stampes æbler. Nu vender Nysø-æblet, som Hendrik Stampe fremavlede, tilbage til herregårdshaven.

SEPTEMBER

SAMARBEJDE MED BILLEDKUNSTNER LUNA SCALES 

Vi er meget glade for, at vi i vores skoletjeneste har fået mulighed for at indgå et samarbejde med billedkunstner Luna Scales.

Med udgangspunkt i Bertel Thorvaldsens nyklassicistiske kunst og billedkunstner Luna Scales nyskabende videokunst udvikler vi i samarbejde med billedkunstner Luna Scales og elever og lærere fra Vordingborg Gymnasium et undervisningsforløb, der stiller skarpt på kroppen i kunsten. Undervisningsforløbet vil henvende sig til ungdomsuddannelserne, og undervejs reflekterer eleverne bla. over klassiske kropsidealer, og om der er idealer i vores samfund i dag, de ville ønske, der blev gjort op med. 

Luna Scales (f. 1992) arbejder med videomediet og portrætterer ofte kroppen i sine videoer. Hun undersøger bl.a., hvordan det medicinske blik og sprog påvirker vores opfattelse af, hvornår en krop er "normal", sund og rask. Luna Scales er i sit visuelle udtryk bl.a. inspireret af Bertel Thorvaldsens skulpturer.

Samarbejdet med Luna Scales er støttet af Augustinus Fonden og Knud Højgaards Fond.

 

 

 

AUGUST

GLÆD DIG – SNART KAN DU NYDE HISTORIEN PÅ LYD

Inden for et par måneder kan du nyde en poetisk lydfortælling om Thorvaldsens tid hos familien Stampe på Nysø – lige når det passer dig!

Kulturformidler Birgitte Langsted kom forbi museet, og sammen med formidler Anne Mette Liedecke Dall er de nu ved at udvikle en lydfortælling, der giver et indblik i historien om Bertel Thorvaldsens tid hos familien Stampe på Nysø.

Hør blandt andet om, hvorfor Bertel Thorvaldsen kom til Nysø ved Præstø, og hør også om, hvordan det er Christine Stampes fortjeneste, at vi i dag kan nyde Thorvaldsens selvportrætstatue i naturlig størrelse.  

Lydfortællingen bliver til i samarbejde med Augustinus Fonden og Knud Højgaards Fond.

 

 

 

JULI

AUGUSTINUS FONDEN, KNUD HØJGAARDS FOND OG VORDINGBORG KOMMUNE STØTTER FORTSAT VORES PROJEKT MED SKOLE- OG FORMIDLINGSTJENESTE

Vi er utrolig glade og stolte over at kunne fortælle at AUGUSTINUS FONDEN, KNUD HØJGAARDS FOND og VORDINGBORG KOMMUNE har meddelt os, at de fortsat støtter vores skole- og formidlingsprojekt. Projektet løber frem til den 23. juni 2023.  

Formålet med projektet er at udvikle attraktive undervisningsforløb til grundskolerne og ungdomsuddannelserne, så flest mulige børn og unge via deres skal skole og uddannelse har mulighed for at opleve og udforske Thorvaldsens kunst fra Nysø-tiden, historien om guldalderens helte på Nysø samt historien om herregården Nysø.  

Derudover arbejder vi i projektet også målrettet med at formidle stedets kulturarv mere bredt. Det betyder, at vi ved at udvikle forskellige formidlingstiltag til glæde og gavn for flest mulige øger kendskabet til Thorvaldsen Samlingen på Nysø samt de historiske omgivelserne ved Nysø Gods. Formidlingstiltagene omfatter blandt andet udviklingen og gennemførelsen af en række arrangementer året igennem, aktiviteter for flere målgrupper samt en lydfortælling.

Endelig omfatter projektarbejdet et målrettet arbejde med at danne samarbejdsrelationer på kryds og tværs – alt sammen til glæde og gavn for flest mulige. 

Skole- og formidlingsprojektet i Thorvaldsen Samlingen på Nysø løber frem til den 23. juni 2023. 

Vil du gerne høre mere om projektet, er du velkommen til at kontakte formidler Anne Mette Liedecke Dall på tlf. 22 84 62 66 eller skriv en mail på thorvaldsensamlingen@gmail.com 

JUNI

FOREDRAG – BESTIL HISTORIEN UD AF HUSET

I foredraget "Thorvaldsen og Nysø" fortæller formidler, cand.mag. Anne Mette Liedecke Dall den fantastiske, men for mange helt ukendte historie om Danmarks verdensberømte danske billedhugger Bertel Thorvaldsens sidste fem leveår, hvor han helst opholdt sig hos familien Stampe på herregården Nysø ved Præstø. 

Thorvaldsen er på dette tidspunkt tæt på de 70 og Europas mest eftertragtede billedhugger. I mere end 40 år har han boet i kunstens centrum, Rom, i Italien, hvor han har arbejdet og omgivet sig med tidens største kunstnere. Nu er Thorvaldsen vendt tilbage til Danmark, hvor han bliver en nær ven af familien Stampe på Nysø. Selv siger Thorvaldsen til Christine Stampe, at han her oplever den lykkeligste periode i sit liv.

Hos familien Stampe arbejder Thorvaldsen med fornyet energi på sin kunst, og på Nysø bliver flere epokegørende værker til, herunder Thorvaldsens selvportrætstatue i naturlig størrelse samt to familiestykker, der bl.a. viser ham under arbejdet hos familien Stampe.   

På Nysø bliver Thorvaldsen en del af det kunstneriske fællesskab, der allerede eksisterer på Nysø, og som bl.a. tæller store navne som H.C. Andersen, N.F.S. Grundtvig og B.S. Ingemann, der hører til familiens kreds.  

Varighed: 2 timer

Kontakt museet på tlf. 22 84 62 66 ved forespørgsel på foredrag.

Billede: Udendørs foredrag for Skt. Georgs Gilderne, 2022.

 

 

MAJ

SOMMERKUNSTSKOLE FOR UNGE (13-19 ÅR)

For første gang i museets historie inviterer vi i år til sommerkunstskole, hvor unge i alderen 13-19 år har mulighed for i 3 dage at være kreative og fordybe sig i selskab med andre kunstinteresserede unge.  

Sammen med kunstner og illustrator Sille Jensen skal der eksperimenteres med materialer og teknikker, samtidig med at vi har det sjovt og hyggeligt.

Vi runder dagene af med en udstilling af deltagernes værker i "Bageriet" ved café Sweet & Coffee i Præstø. 

Undervejs oplever deltagerne billedhuggeren Bertel Thorvaldsens kunst helt tæt på, går skønne ture i Nysø Have, og en dag laver vi en tur og workshop ud af huset. 

Tid: 25.-27 juli 2022. Mandag: 10-14, tirsdag: 10-14, onsdag: 10-16. 
Sted:Thorvaldsen Samlingen på Nysø + Sweet & Coffee
Pris: 250 kr. (inkl. materialer og let forplejning)
Antal deltagere: 12. 

Tilmelding til vores formidler, Anne Mette Liedecke Dall, på tlf. 22 84 62 66. Tilmelding efter først-til-mølle.

Deltagerne skal have madpakke med.

 

Sommerkunstskolen er blevet til i samarbejde med Vordingborg Kommune og Sweet & Coffee 

 

Sommerkunstskolens elever i kreativt værksted.

Sommerkunstskolens elever i kreativt værksted.

FRI ENTRE FOR MEDLEMMER AF BILLEDKUNSTNERNES FORBUND

Vi har indgået et samarbejde med Billedkunstnernes Forbund, som betyder, at hvis du er medlem af forbundet og fremviser gyldigt medlemskort, får du fri entré, når du besøger os.

Vil du gerne arbejde med din kunst (fx tegning/foto) i løbet af dit besøg, så kontakt vores formidler cand.mag. Anne Mette Liedecke Dall og hør nærmere om mulighederne.   

APRIL

CHRISTINE STAMPES FØDSELSDÅR VERIFICERET TIL 1796

 

I forbindelse med restaureringen af Christine Stampes gravsten har museet fået verificeret, at Christine Stampes fødselsår er 1796 – og ikke 1797, sådan som det fremgår af historiebøgerne.

Inden restaureringen af gravstenen var årstallet ikke læsbart på stenen, men restaureringen viser nu tydeligt, at fødselsåret er 1796.

Thorvaldsen Samlingen på Nysø har efterfølgende været i kontakt med Museerne i Fredericia, som via kopien af den originale kirkebog fra den reformerte menighed i Fredericia, som Christine Stampes slægt tilhørte (findes ikke online), har verificeret, at Christine Stampes fødselsår er 1796. 

Årsagen til, at årstallet gennem tiden er blevet tilskrevet til at være 1797, skyldes, at Rigmor Stampe, der i 1912 udgav Christine Stampes erindringer om Thorvaldsen, fejlagtigt skriver, at Christine Stampe er født 1797. Rigmor Stampes udgivelse af Christine Stampes erindringer om Thorvaldsen er den primære kilde til arbejdet med fortællingen om Thorvaldsen og Nysø, og derfor bygger senere historieskrivning ofte på oplysningerne i denne bog.

Vi er meget glade for, at vi nu med en verificering fra Museerne i Fredericia har fået korrigeret Christine Stampes fødselsår, og nu er arbejdet i gang med at få rettet det alle steder, hvor det er muligt.

MØNS BANKS JUBILÆUMSFOND STØTTER VORES FORMIDLINGSTILTAG TIL BØRN OG UNGE

 

Tusind tak til Møns Banks Jubilæumsfond, som fredag den 8. april var forbi med et stort gavebevis på 20.000 kr. og en meget smuk forårsbuket. 

Pengene vil gå til vores nye formidlingstiltag "Prøv herregårdens garderobe", som skal være for børn i alderen 7-11 år. Her kan børn prøve dele af herregårdens garderobe anno 1840 fx Thorvaldsens slåbrok, Christine Stampes fine pelshat eller tjenestedrengen Jens' arbejdsskjorte. 

Aktiviteten "Prøv herregårdens garderobe" skal for børnene være med til at sanseliggøre oplevelsen af, hvad det var for en herregård, Thorvaldsen kom til, når han besøgte familien Stampe på Nysø. Her var både det fine herskab og tjenestefolkene. 

"Prøv herregårdens garderobe" vil bla. kunne indgå i vores skoletjenesteforløb "Historien om herregården Nysø" og ved vores årlige deltagelse i den nationale event Herregårdenes Dag.

MARTS

VI UDVIDER ÅBNINGSSÆSONEN OG -DAGENE

I 2022 udvider vi vores åbningssæson, så den løber fra lørdag den 2. april til søndag den 23. oktober

Derudover har vi nu åbent to dage om ugen. Læs mere under Åbningstider og booking.

Hold også øje med vores arrangementer. Se mere her.

Se skoletjenestens åbningstider her.

 

AUGUSTINUS FONDEN, KNUD HØJGAARDS FOND OG VORDINGBORG KOMMUNE STØTTER VORES AKTIVITETER.

 

Vi er utrolig glade for at kunne fortælle, at Augustinus Fonden, Knud Højgaards Fond og Aktivitetspuljen i Vordingborg Kommune støtter museet i 2022, så vi har haft mulighed for at strikke et spændende program sammen til jer. Glæd jer til blandt andet foredrag, tegneworkshop og musikalske indslag. Se mere her

FEBRUAR

BESØG OS ÅRET RUNDT EFTER AFTALE

Nu kan du som noget helt nyt besøge museet året rundt efter aftale. Det koster ikke ekstra, men besøget uden for normal åbningssæson og -tid skal af hensyn til vores planlægning aftales 1-2 dage i forvejen. Kontakt os på tlf. 22 84 62 66.

JANUAR

 

Programmet for 2022 er undervejs

 

Vi har været i fuld gang med planlægningen af 2022.

Igen i år har vi en række arrangementer i kalenderen, og vi holder også særåbent under fx Litteratur ved Præstø Fjord, Herregårdenes Dag og Gyldne Dage i Præstø. 

Se vores program her.